Αρχική Σελίδα

Foshan Bowson Shangdian Hotel Furniture Co.,Ltd

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Η Co. επίπλων ξενοδοχείων Shangdian, ΕΠΕ είναι ένας αξιόπιστος κατασκευαστής επίπλων που βρίσκεται στην πόλη Foshan της επαρχίας Γκουαγκντόνγκ. Είμαστε ο κατασκευαστής επίπλων ξενοδοχείων με το εργαστήριο 50.000 τετραγωνικών μέτρων, 350 επαγγελματικοί εργαζόμενοι και έχουμε μια πρώτης τάξεως δυνατότητα στο σχέδιο, την παραγωγή και το μάρκετινγκ των επίπλων κρεβατοκάμαρων ξενοδοχείων και των δευτερευουσών σειρών της όπως τις πόρτες, τους καναπέδες, τις καρέκλες, τα έπιπλα λόμπι, τα έπιπλα εστιατορίων, την επίπλωση γραφείων, τα υπαίθρια έπιπλα, κ.λπ. Είναι οι top 10 χρυσοί προμηθευτές στη βιομηχανία επίπλων ξενοδοχείων της Κίνας για πολλά χρόνια.

Η επιχείρηση Shangdian έχει 17 έτη των επίπλων ξενοδοχείων, εμπειρία υπηρεσιών επίπλων ψυχαγωγίας, κατά τη διάρκεια των ετών, η επιχείρηση η ποιότητα the πρώτα, σκοπός πελατών first'corporate, για να ακολουθήσει το ISO διεθνές ποιοτικό σύστημα διαχείρισης 9001:2000 και 14001:1996 σε μια προσπάθεια στο διοικητικό πρότυπο Shangdian θησαυρών και τη βιομηχανία για να γίνει πρωτοπόρος στον τομέα επίπλων ξενοδοχείων.

Κανένα θέμα απ' όλες τις απόψεις του σχεδίου, της επιλογής, της κοπής, της κατεργασίας, της ζωγραφικής, της συσκευασίας προϊόντων, κ.λπ., δεν πρέπει να περάσει από την ακριβή ποιοτική επιθεώρηση και την προσεκτική έρευνα να εξασφαλίσει πλήρη συμμόρφωση με ποιοτικών πιστοποίησης και της αγοράς του ISO τις απαιτήσεις, θαυμάσια ποιότητα, resonable πλέγμα, τέλεια υπηρεσία.

Αυτήν την περίοδο τα έπιπλα Shangdian θησαυρών από την πλειοψηφία των πελατών εμπιστεύονται και ευνοούν, εξαγόμενος στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Νοτιοανατολική Ασία και άλλες χώρες, μέσω των συνεχών προσπαθειών, η επιχείρηση κερδίζουν την καλή φήμη.

Η ποιότητα είναι ο πολιτισμός μας, είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να καθιερώσουμε τη μακροπρόθεσμη και φιλική επιχειρησιακή σχέση με την εκτιμημένη επιχείρησή σας λόγω της εμπιστοσύνης σας και την άριστη υπηρεσία μας.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

1994, εργοστάσιο Shangdian που ιδρύεται στην πόλη Longjiang, περιοχή Shunde, η οποία είναι η πρώτη πόλη επίπλων της Κίνας.

 

1996, ως μέλος «της ένωσης επίπλων Shunde».

 

2004, ως μέλος «της ένωσης βιομηχανίας επίπλων Guangzhou» και της απονομής «της επιχείρησης βαθμού Αντιαεροπορικού Πυροβολικού ποιοτικής πίστωσης».

 

το 2005, ομάδα επίπλων Shangdian καθιερώθηκε.

 

το 2008, βάση παραγωγής Gaoming ομάδας επίπλων Shangdian άρχισε να λειτουργεί με 350 υπαλλήλους και κατέλαβε 50.000 τετραγωνικά μέτρα ως βάση παραγωγής. Και περασμένος μέσω της πιστοποίησης ISO9001 και ISO14001Environment.

 

το 2012, κέντρο πωλήσεων Shangdian καθιερώθηκε σε Lecong, το οποίο είναι το κινεζικό μεγαλύτερο κέντρο αγοράς επίπλων. Με την αίθουσα εκθέσεως 3000 μετρητών suqare.

 

το 2013, ομάδα επίπλων Shangdian είχε την οργάνωση 60 κλάδοι και γραφείο στο σπίτι και 20 πράκτορες στο εξωτερικό.

 

το 2014, αναγνωριμένος από το κινεζικό εμπορικό σήμα συστήνει την Επιτροπή, κερδίζει το αποκλειστικό βραβείο της Κίνας καλά-ξέρει το εμπορικό σήμα των επίπλων ξενοδοχείων.

 

2015, απονεμένος «βιομηχανία επίπλων ξενοδοχείων δέκα εμπορικών σημάτων της Κίνας τη τοπ».

 

 

Foshan Bowson Shangdian Hotel Furniture Co.,Ltd Foshan Bowson Shangdian Hotel Furniture Co.,Ltd Foshan Bowson Shangdian Hotel Furniture Co.,Ltd Foshan Bowson Shangdian Hotel Furniture Co.,Ltd Foshan Bowson Shangdian Hotel Furniture Co.,Ltd
1 2 3 4 5
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Νότια Αμερική

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : Shangdian

Αριθμός Υπαλλήλων : 301~500

Ετήσιες πωλήσεις : 10,000,000-13,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2005

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Έπιπλα κρεβατοκάμαρων ξενοδοχείων πολυτελείας για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Έπιπλα κρεβατοκάμαρων ξενοδοχείων πολυτελείας για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Έπιπλα κρεβατοκάμαρων ξενοδοχείων πολυτελείας για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Έπιπλα κρεβατοκάμαρων ξενοδοχείων πολυτελείας για τις πωλήσεις