aboutus
Γραμμή Παραγωγής

Η Co. επίπλων ξενοδοχείων Shangdian, ΕΠΕ καθιερώθηκε σε μια όμορφη «πόλη βιομηχανίας επίπλων»- Lecong τον Ιούνιο, 2000. _αυτός είμαι ένας παραγωγή, πώληση και υπηρεσία ένας ο επαγγελματικός έπιπλο πώληση επιχείρηση.

Είμαστε οι καλύψεις κατασκευαστών επίπλων ξενοδοχείων ένας τομέας πάνω από 50.000 τετραγωνικού μέτρου, 350 επαγγελματικοί εργαζόμενοι, περισσότεροι από 200 άνθρωποι έχουν τουλάχιστον 5 έτη εργασιακής πείρας στον τομέα επίπλων. 

 

Η επιχείρηση έχει περισσότερο από 16 έτη επίπλων ξενοδοχείων, επίπλων εστιατορίων, επίπλων διαμερισμάτων, επίπλων λεσχών και καθορίζοντας εμπειρίας υπηρεσιών επίπλων. Κατά τη διάρκεια των ετών, η επιχείρηση ακολούθησε τη «ποιότητα πρώτα, πελάτης πρώτα " εταιρικός, για να ακολουθήσει ISO9001: σύστημα ποιοτικού managerment του 2000 διεθνή και ISO14001: πρότυπα ποιοτικών περιβαλλοντικά συστημάτων διαχείρισης του 1996 διεθνή σε μια προσπάθεια στο shangdian διοικητικό πρότυπο επίπλων ξενοδοχείων και τη βιομηχανία για να γίνει πρωτοπόρος στη βιομηχανία επίπλων.

 

Foshan Bowson Shangdian Hotel Furniture Co.,Ltd

 

Εργαστήριο παραγωγής

 

Παραδοσιακή πολιτιστική πεμπτουσία επίπλων ξενοδοχείων Shangidna intergrates με αυτήν της σύγχρονων επιστήμης και της τεχνολογίας. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, έχουμε εισαγάγει μια μεγάλη έκταση του υψηλής απόδοσης, μεγάλης ακρίβειας εξοπλισμού παραγωγής από την Ιταλία και τη Γερμανία και έχουμε προσελκύσει μια μεγάλη ομάδα των επαγγελματιών επίπλων συμπεριλαμβανομένων των διοικητικών επαγγελματιών, των σχεδιαστών επίπλων και των επαγγελματιών παραγωγής. Εν τω μεταξύ, εφαρμόζουμε τον προηγμένο διοικητικό τρόπο παραγωγής και το αυστηρό ποιοτικό σύστημα ελέγχου σε σχέση με με την αυτοματοποιημένη διαχείριση διαδικασιών για να επιτρέψουμε integratedm την παραγωγή των καλλιτεχνικών και ξύλινων επίπλων προϊόντων μετάλλων. Εκτός από τη γερή ικανότητα παραγωγής μας, παρέχουμε την ουσιαστική εγγύηση για την ποιότητα παραγωγής και την ποιότητα επίπλων.

 

Οι μηχανές μας, όπως το clectron, CNC τέμνουσα μηχανή ect, από την προετοιμασία του ξύλου - κοπή της επιτροπής - κοπή του ξύλου - παραγωγή tenon - ζώνη - κολλώντας καπλαμάς - συγκέντρωση - ζωγραφική - ταπετσαρία - ολοκληρωμένο προϊόν - προστασία - συσκευασία. Όλοι είναι ολόκληρη σε μια γραμμή παραγωγής που κάνει από την επιχείρησή μας.

 

Foshan Bowson Shangdian Hotel Furniture Co.,Ltd

 

Ροή διαδικασίας εξοπλισμού

 

Επιλέξτε το υλικό

Δάση 100-300 έτη που παίρνουν τα κούτσουρα, από το Σεπτέμβριο μέχρι το Δεκέμβριο κάθε χρόνο (φθινόπωρο και χειμώνας) καταγράφοντας.

 

Foshan Bowson Shangdian Hotel Furniture Co.,Ltd

 

Ξυλεία με τα στερεότυπα 

Τα στερεότυπα ξυλείας στην παραγωγή των καθαρών στερεών ξύλινων επίπλων είναι πολύ σημαντικά στο ανεπαρκές μαγείρεμα και τα κακά πλαστικά, εύκολα να παραγάγουν την αυστηρή ζημία κάτω από τον κυρτό βαθμό βράζοντας πέρα από την ένταση παράλληλη στο σιτάρι, η συμπιεστική δύναμη μειώθηκε.

 

Ξηρός 

1.Artificial ξεραίνοντας: Η σφραγίδα στην ξεραίνοντας αίθουσα ξυλείας ατμού, μέσω της προώθησης της εξάτμισης υδρατμών, ξήρανση του ξύλου.

2.Natural ξεραίνοντας: Η ταξινόμηση του ξύλου τοποθέτησε τον εξαερισμό (τα πιάτα, είχαν ακριβώς ή κούτσουρο), παραμέρισμα σε έναν σωρό, σωρός περίπου κατώτατα 60cm από το έδαφος, που αφήνει το μέσο χάσμα, η ροή αέρα, που παίρνει το νερό, το ξύλο ξεραίνει βαθμιαία. Η φυσική ξήρανση παίρνει γενικά τα έτη ή τους μήνες για να φθάσει απαιτήσεις μιας σε ορισμένες ξήρανσης.

 

Foshan Bowson Shangdian Hotel Furniture Co.,Ltd

 

Πολωνικά 

Η στιλβωτική ουσία Funiture πρόκειται να κάνει τα έπιπλα, ομαλή επιφάνεια, από χονδροειδές σε λεπτό γυαλόχαρτο για να περάσει από το μύλο 12, κάθε ένας πρέπει να είναι στα σημάδια οδικών μύλων που αφήνονται με τη λείανση λεπτομερώς καθαρή, και τελικά το λεπτότερο γυαλόχαρτο για να γυαλίσει την επιφάνεια επίπλων εξαιρετικά ομαλή, που είναι διαδικασία χεριών είναι πτυχές μιας σημαντικές διαδικασίας των επίπλων με το χέρι.

 

Foshan Bowson Shangdian Hotel Furniture Co.,Ltd

 

Χρώμα ψεκασμού 

Προϊόντα που χρησιμοποιούν τη φυσική λάκκα ή τη λάκκα «dabao». _αυτός έχω αντιδιαβρωτικός, ανθεκτικός όξινος, αλκαλικός ανθεκτικός, moisture-proof μόνωση, υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση και χώμα αντίσταση και άλλος λειτουργία, έχω όχι ένας συνθετικός επίστρωμα σκληρότητα, διάρκεια και άλλος σημαντικός απόδοση πέρα από αυτός. Η φυσική λάκκα αναγνωρίζεται επίσης παγκοσμίως, φήμη» των βασιλιάδων του χρώματος ".

 

Η διεύθυνσή μας είναι όπως κατωτέρω:

Διεύθυνση αιθουσών εκθέσεως: No.5-8 Zhao ένα κέντρο επίπλων, κωμόπολη Lecong, περιοχή Shunde, πόλη Foshan

(αντίθετος του κέντρου έκθεσης του Λούβρου)

Διεύθυνση εργοστασίων: No.2, λεωφόρος Zhaoming, κωμόπολη Fuwan, περιοχή Gaoming, πόλη Foshan, (κοντά σε Guangzhou)

OEM / ODM

Ο cOem και η υπηρεσία ODM είναι avalible σε Shangdian

 

A- COem και δυνατότητα ODM:

α: 15 γραμμές παραγωγής για τα έπιπλα ξενοδοχείων.

β. επαγγελματική ομάδα σχεδίου, τεχνική ομάδα ποιοτικού ελέγχου, ομάδα εγκαταστάσεων επίπλων, που παρέχει την υπηρεσία υψηλών σημείων.

c. Περισσότερη από 17 εμπειρία ετών στον τομέα επίπλων ξενοδοχείων.

d. Με το εργαστήριο 50.000 τετραγωνικών μέτρων, 350 επαγγελματικοί εργαζόμενοι.

 

Β cOem και πεδίο ODM:

a. Σχέδιο επίπλων με το σχέδιο καταστημάτων CAD.

b. Μέγεθος Furnitrue, υλικό, χρώμα, λογότυπο.

 

C- Η ανάγκη πελατών παρέχει:

a. Εάν δεν έχει κανένα σχέδιο, ο πελάτης χρειάζεται να παρέχει τα σαφή σχέδια του ξενοδοχείου ή του διαμερίσματος, και μας λέει το ύφος του furnitrue που προτιμάται.

b. Εάν έχει το τρισδιάστατο σχέδιο, η ανάγκη πελατών επιβεβαιώνει το υλικό, χρώμα, σχέδια καταστημάτων και μας παρέχει άλλες λεπτομέρειες εάν είναι απαραίτητο.

 

D- COem και χρόνος ODM:

a. Για τη διαταγή δειγμάτων χρειαστείτε συνήθως περίπου 15 ημέρες μετά από επιβεβαίωσε κάθε λεπτομέρειες.

b. Για την ανάγκη μαζικής παραγωγής περίπου 35-40 ημέρες μετά από επιβεβαίωσε κάθε λεπτομέρειες.

c. Ο ακριβής χρόνος θα επιβεβαιώσει με τον πελάτη σύμφωνα με την τελική ποσότητα.

 

E- COem και ODM για το ξενοδοχείο Hioton σε Katar, Doha:

Foshan Bowson Shangdian Hotel Furniture Co.,Ltd

Ε & Α

Έρευνα και ανάπτυξη:

 

1.Professional ομάδα σχεδιαστών με περισσότερο από 8 έτη εμπειρίας στην αγορά επίπλων ξενοδοχείων.

 

2.Cooperated με τους ιταλικούς σχεδιαστές στην έρευνα και την ανάπτυξη των επίπλων ξενοδοχείων νέας γενιάς.

 

 

 

Foshan Bowson Shangdian Hotel Furniture Co.,Ltd

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας